Slips Experience

Plaats

Galerie Léopold, Parc de 7 Heures

Duur

30 minuten

Taal

Zonder woorden / toegankelijk voor alle talen

Publiek

Alle leeftijden vanaf 8 jaar

Data en tijden

  • Zaterdag 3 augustus 17.00 uur

Gratis zonder reservering

En ook...

  • Zie OKIDOK ook in de zaal met de voorstelling IN PETTO op 9 en 10 augustus

OKIDOK

Ze hebben geen introductie nodig: OKIDOK is puur talent. Acrobatische stunts met humor en een onthutsende nonchalance…

De voorstelling

Francis en François zijn vrijgelaten, en ze trekken de straat op. Ze hebben droomlichamen, sterrenlichamen. Gespierd, elegant, vaardig… Puur talent, de crème de la crème van de acrobatiek, de foie gras van de mime, het reuzel van de dans. Speels en zich volledig bewust van al hun ongelooflijke kwaliteiten, beginnen ze aan een grootse demonstratie van hun talent!

In een onmiddellijk samenspel met het publiek voeren ze acrobatische liften uit, getint met een verbijsterende nonchalance, terwijl ze uitzonderlijk attent blijven voor de gebeurtenissen op straat die de voorstelling zullen onderbreken. Dit brengt de frisheid van improvisaties en de magie van verrassingen naar een vaak lachend publiek.

In de pers

Een grote favoriet op de Jeugdtheaterontmoetingen voor “Lagneau” van de gezelschappen Pudding en 4Haut. Ze spelen met het werk van de Vlaamse primitieven Jan van Eyck alsof het een spelletje haasje-over is. Kortom, je snapt het plaatje!

[…] Een speelse en inventieve introductie tot de beeldende kunst, “Lagneau” blijkt zowel lekker als slim te zijn. Heerlijk oneerbiedig!

  • Catherine Makereel, Le Soir

 

Wat te doen wanneer het lam verdwenen is uit het beroemde schilderij van Van Eyck? Deborah Marchal, hoog en droog, zal het onderzoek leiden door haar fysieke en clowneske benadering van bewegingstheater, met een combinatie van nauwkeurigheid, ademhaling en komische precisie, in een radicale en nauwkeurig geregisseerde uitvoering van Audrey Dero. Al deze ingrediënten maken het palet van een actrice compleet, net zoals de kleuren, tinten of sfumatos dat doen voor een schilder. “Lagneau” van Pudding ASBL en 4 Haut theater, bekend om zijn gekke aanpak van jeugdtheater, heeft ons weer eens herinnerd aan zijn meesterschap. En vooral met humor en spot waar kinderen gevoelig voor zijn.

  • Laurence Bertels, La Libre

Het team

Door en met Xavier Bouvier en Benoît Devos

Geproduceerd door Cie OKIDOK

Je zult het ook leuk vinden...

Subscribe to the Royal Festival’s
general newsletter

* indicates required

Stay informed about
the EXTRA programme

* Required fields

If you want to receive printed information:

Blijf op de hoogte
van het EXTRA programma

* Champs obligatoires

Als je liever gedrukte informatie ontvangt:

S'inscrire à la newsletter
du Royal Festival Spa

Être tenu au courant
du programme

* Champs obligatoires

Si vous préférez recevoir les infos en version papier :